Inside Polarisation bouwt aan een 'body of knowledge'. We delen inzichten. Daarmee steken we elkaar aan.

Over Inside Polarisation_

Vanuit Inside Polarisation organiseer ik mijn werk. En met een eigen netwerk van vakbekwame trainers kunnen we inmiddels ook meerdere en grotere trajecten en opdrachten aan. Tal van opdrachtgevers dienden zich inmiddels aan. Van het Nederlandse Genootschap van Burgemeesters tot de West Deutsche Rundfunk, het Ministerie Sociale Zaken en Werkgelegenheid en dat van Justitie & Veiligheid tot de Nationale Politie van Duitsland en Nederland, het Openbaar Ministerie in Amsterdam, tal van Europese gemeenten, van (hoge) scholen en universiteiten tot gevangenissen en bedrijven… teveel om hier op te sommen. Hieronder de mensen die achter Inside Polarisation staan.  

 

Header alt

Ingeberte Uitslag

Trainer & developper

Ingeberte brengt ruim 15 jaar (internationale) ervaring met conflict & polarisatie in. Ze werkt vanuit haar bedrijf Spr!ngworks.

Header alt

Anne-Marie Brouwer

Bureau Management

Anne-Marie is 'chef de bureau' van Inside Polarisation. Ze is aanspreekpunt voor vragen, denkt altijd in mogelijkheden, bewaakt onze planningen.

Header alt

Otto Kamsteeg

Trainer

Otto is coach, trainer en (interim) manager. Hij heeft een brede (internationale) ervaring. Hij werkt vanuit zijn Bureau voor Spannende Zaken.

Header alt

Tomas Baum

Trainer & Management België

Filosoof Tomas Baum was directeur van het Vlaams Vredesinstituut en is toegerust om in België consultancy en training te bieden. Hij werkt vanuit bureau Treffend.

Header alt

Mariken Gaanderse

Trainer

Mariken heeft een brede (internationale) expertise, werkte jaren voor Artsen zonder Grenzen en is daarbij specialist in 'tech' en 'social innovation'. Ze werkt vanuit haar bedrijf Fonkeling.

Header alt

Thijs Brandsma

Trainer

Thijs is een ervaren televisiejournalist, documentairemaker en gastdocent aan diverse universiteiten. Zijn focus: media & polarisatie. Zijn bedrijf heet TV de Wereld.

Header alt

Miriam Attias

Trainer & Management Finland

Miriam Attias is een doorgewinterd mediator. Ze heeft het Denkkader Polarisatie naar Finland gebracht en vertaald in het Fins. Ze werkt vanuit haar bedrijf MC Attias.

Header alt

Jonna Kangasoja

Trainer Finland

Jonna is expert in multi-stake holder issues, bijvoorbeeld in social en environmental issues. Ze werkt vanuit haar bedrijf Akordi Oy

Header alt

Hanna Vuorinen

Trainer Finland

Hannah is mediator in Tampere en is een van de meest ervaren conflictbemiddelaars die ik ken. Ze werkt onder meer voor de Finnish Refugee Council.

Wil je meer weten?