Inside Polarisation bouwt aan een 'body of knowledge'. We delen inzichten. Daarmee steken we elkaar aan.

Onze organisatie Inside Polarisation draagt bij met advies en leernetwerken in heel Europa. Van Helsinki tot Barcelona, van Belfast tot Keulen. Professionals ‘in het midden’ leren effectieve posities kiezen, hun (on)mogelijkheden onderkennen en polarisatiestrategie uitzetten. Met een eigen vakbekwaam netwerk kunnen we ook meerdere en grotere trajecten en opdrachten aan. Tal van opdrachtgevers dienden zich inmiddels aan waaronder het Nederlandse Genootschap van Burgemeesters, de West Deutsche Rundfunk, het Ministerie Sociale Zaken en Werkgelegenheid, het Ministerie van Justitie & Veiligheid, de Nationale Politie van Duitsland en Nederland, het Openbaar Ministerie in Amsterdam en tal van Europese gemeenten. Maar ook  (hoge) scholen en universiteiten, gevangenissen en bedrijven… teveel om hier op te sommen.

Dit zijn de mensen achter Inside Polarisation:

Header alt

Bart Brandsma

Grondlegger en expert

Bart Brandsma is van origine filosoof. Het Denkkader Polarisatie is door hem ontwikkeld en is gestoeld op meer dan 20 jaar (internationale) ervaring met conflict & polarisatie.

Header alt

Tomas Baum

Consultant & Management België

Filosoof Tomas Baum was directeur van het Vlaams Vredesinstituut, is directeur van Kazerne Dossin en is toegerust om in België consultancy en training te bieden. Hij werkt vanuit bureau Treffend.

Header alt

Miriam Attias

Consultant & Management Finland

Miriam Attias is een zeer ervaren trainer en consultant op het vlak van conflict mediation. Ze is in het jaar 2020 onderscheiden met de Finse Vredesprijs.

Header alt

Verhaal met Impact

Organisatie en Ondersteuning

Verhaal met Impact is het bedrijf van Loes Schokker, Judith de Geus en Anneke van Dijk. Zij organiseren samen met Inside Polarisation masterclasses en ondersteunen bij bijeenkomsten.

Wil je meer weten?