Inside Polarisation bouwt aan een 'body of knowledge'. We delen inzichten. Daarmee steken we elkaar aan.

Over Inside Polarisation

Vanuit Inside Polarisation organiseren we ons werk. Met een eigen vakbekwaam netwerk kunnen we ook meerdere en grotere trajecten en opdrachten aan. Tal van opdrachtgevers dienden zich inmiddels aan. Van het Nederlandse Genootschap van Burgemeesters tot de West Deutsche Rundfunk, het Ministerie Sociale Zaken en Werkgelegenheid en dat van Justitie & Veiligheid tot de Nationale Politie van Duitsland en Nederland, het Openbaar Ministerie in Amsterdam, tal van Europese gemeenten, van (hoge) scholen en universiteiten tot gevangenissen en bedrijven… teveel om hier op te sommen. Hieronder de mensen die achter Inside Polarisation staan.  

 

Header alt

Bart Brandsma

Consultant & Management Nederland

Bart Brandsma is van origine filosoof. Het Denkkader Polarisatie is door hem ontwikkeld en is gestoeld op meer dan 20 jaar (internationale) ervaring met conflict & polarisatie.

Header alt

Tomas Baum

Consultant & Management België

Filosoof Tomas Baum was directeur van het Vlaams Vredesinstituut en is toegerust om in België consultancy en training te bieden. Hij werkt vanuit bureau Treffend.

Header alt

Miriam Attias

Consultant & Management Finland

Miriam Attias is een doorgewinterd mediator. Ze heeft het Denkkader Polarisatie naar Finland gebracht en vertaald in het Fins. Ze werkt vanuit haar bedrijf MC Attias.

Header alt

Anne-Marie Brouwer

Bureau Management

Anne-Marie is 'chef de bureau' van Inside Polarisation. Ze is aanspreekpunt voor vragen, denkt altijd in mogelijkheden, bewaakt onze planningen en verzorgt de administratie.

Wil je meer weten?