Twee dagen op Landgoed te Almen of Doorn, intensief verdiepen

Winterschool afgerond. Maar... nieuwe data 2022

Doorgrond wij-zij denken

Wil jij in staat zijn om meteen de juiste polarisatie-analyse te maken en op strategisch niveau kunnen werken aan een (de)polarisatie-aanpak? Wil je meer inzicht in wat taal en communicatie bijdragen aan polarisatie of juist depolarisatie?

In samenwerking met Verhaal met Impact bieden we in een Tweedaagse Masterclass (2022) de kans om in een kleine groep van maximaal 16 deelnemers intensief aan de slag te gaan met Bart Brandsma en zijn Denkkader Polarisatie.

Inhoud

Krijg grip op de complexe dynamiek van wij-zij denken, reflecteer op je eigen werkveld en verken jouw persoonlijke strategische opties. Leer van de recente lessen die Bart zelf trekt uit tal van praktische vraagstukken uit zijn eigen adviespraktijk.

  • Hoe werken de meest actuele wij-zij’s door in de samenleving en in organisaties?
  • Wat werkt als brandstof voor polarisatie en kun je (verborgen) gevoelsdynamiek opsporen?
  • Hoe kun je strategisch acteren, valkuilen herkennen, effectief positie bepalen?
  • De persoonlijke ‘leiderschapsvraag’ komt daarbij onvermijdelijk aan de orde.
  • Met tools uit het Denkkader Polarisatie blijf je koersvast als het turbulent wordt.

Praktisch

De organisatie is in goede handen bij Verhaal met Impact. We verblijven op Landgoed Zonheuvel, te Doorn of Landgoed Ehzerwold, te Almen. Zie de website voor de Tweedaagse Masterclasses, waar het programma staat toegelicht, met data en tijden, met de mogelijkheid om u meteen in te schrijven.

De eerstvolgende is volgeboekt. Maar 3 en 4 februari of 3 en 4 maart 2022 zijn nieuwe gelegenheden (ook dan zijn er steeds maximaal 16 plaatsen beschikbaar).

Wil je meer weten? Inschrijven?

Verhaal met Impact, +31 (0)6 108 08 010.